Fall menu is live!

Maak kennis met onze nieuwe gerechten

Het maken van een nieuw menu is een proces waar we al weken van tevoren mee bezig zijn. Ideeën worden uitgeschreven, gecombineerd en natuurlijk het belangrijkste: getest en geproefd! Naast de all time favorites, zijn er ook nieuwe gerechten ontwikkeld waarbij gebruik is gemaakt van seizoensproducten en warme, kruidige smaken.

Op de ontbijt- en brunchkaart zijn de rice porridge en de cilbir terug van weggeweest en heeft de pajeon zijn debuut gemaakt. Dit gerecht van Koreaanse groentepannenkoekjes met kimchi, avocado, wortel & ponzu blijkt in mum van tijd al de nieuwe favoriet.

Voor het diner adviseren we graag om de tafel vol te zetten met verschillende gerechtjes zodat je niet hoeft te kiezen en alles kunt delen met je gezelschap. De nieuwe small dishes zijn om je vingers bij af te likken, zoals de Aziatische aubergine tartaar met crispy rijstkoekjes, pittige mayo en sesam of de geroosterde pompoen met geitenkaas, granaatappel en truffelhoning!

Deel je liever niet? Geen probleem! Wat denk je van bloemkoolravioli met spinazie, truffelboter en Parmezaanse kaas of een mooie bio lendebiefstuk met gekonfijte aardappel, piquillo- & padronpepers en een zwarte pepersaus?

Bekijk hier de hele menukaart.